Ultimele stiri

Lucrările de pe strada Podeanu din Timişoara, ÎNTRERUPTE. De ce surprize au avut parte muncitorii

Podeanu

Lucrările de pe o stradă din Timişoara au fost întrerupte, după ce muncitorii au avut parte de mai multe lucruri neprevăzute. Astfel, potrivit primarului Nicolae Robu, lucrările au fost stopate pe strada Podeanu deoarece cablurile Enel trebuie duse în subteran.

„Enel şi-a făcut treaba într-o bună parte, mai urmează o porţiune, dar am angajamente că lucrurile vor evolua rapid. Nu Enel realizează lucrările, ci firmele care au câştigat licitaţia. Estimez că pânî la sfârşitul lunii noiembrie, va putea fi gata lucrarea, dacă timpul va fi corespunzător să se poată lucra”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a dezvăluit că lucrările au fost îngreunate şi pentru că la sensul giratoriu de pe această stradă, pământul s-a surpat în momentul în care un utilaj greu a trecut pe acolo. „Asta s-a întâmplat când sensul giratoriu era aproape gata, mai urma asfaltarea. Când s-a săpat să se vadă care este cauza, s-au găsit reţele Colterm degrevate. S-a făcut o exploatare mai largă şi s-a descoperit că sunt mai multe reţele. Astfel, lucrările au fost stopate pentru că noi nu aveam acolo o structură care să reziste la traficul greu. Ori, noi vrem să facem o amenajare care să permită trecerea maşinilor mari”, a mai precizat Nicolae Robu.

Edilul-şef s-a mai plâns de faptul că nu este deloc simplu să faci în practică un lucru, asta pentru că apar tot felul de dificultăţi, de lucruri neprevăzute. „Noi, deşi întâmpinăm tot felul de dificultăţi, le-am învins, le-am depăşit, iar la final am spus că lucrarea a fost gata. Nu s-a întâmplat să se întârzie pentru că cineva nu a vrut să facă în timp util, ci deoarece au apărut elemente imprevizibile”, a conchis primarul Timişoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*