Ultimele stiri

Lucrările de reabilitare a clădirii liceului Calderon au dat peste cap orarul elevilor. Cum învață

calderon

Haos total până acum o lună la Liceul Teoretic „J. L. Calderon” din Timișoara. Asta pentru că elevii au fost nevoiți să dacă ore printre muncitori care lucrează de zori la reabilitatea clădirii școlii.

Clădirea va fi modernizată cu bani de la Uniunea Europeană, alături de alte două școli din oraș, și anume Colegiul Național „C. D. Loga” și Liceul „Nikolaus Lenau”.

De o lună, conducerea liceului a găsit o soluție astfel încât elevii de liceu să nu mai învețe într-un zgomot infernal. Prin urmare, liceenii au fost mutați în clădirea B, în care învață copiii de gimnaziu, dar și în două clase de la Facultatea de Chimie a UVT. Pentru asta însă, o parte din elevi sunt nevoiți să facă ore de dimineață.

„Nu suntem mulțumiți de faptul că nu lucrează în fiecare zi foarte mulți muncitori. Ar fi trebuit să fie mai mulți muncitori, nu se lucrează într-un ritm susținut, însă muncitorii nu sunt coordonați de noi, ci de Primăria Timișoara, care este beneficiarul lucrării și care va și plăti lucrarea. De foarte mult timp nu s-au mai realizat reparații la clădire, erau probleme și la acoperiș. Clădirea este una destul de veche. Un prim termen de finalizare a lucrărilor era luna septembrie 2015, întrucât lucrările au început cu două luni mai târziu s-a devansat la luna noiembrie”, a declarat Lia Istin, directorul Liceului Calderon.

Lucrările la clădire ar trebui finalizate în luna noiembrie a acestui an.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*