Ultimele stiri

Lucrările la Abator au fost lăsate baltă. Cum vrea viceprimarul Traian Stoia să-i facă pe proprietari să se pună pe treabă

Situația de la Abatorul din Timișoara rămâne neschimbată. Deși proprietarii au promis în repetate rânduri că monumental va fi reabilitat, acest lucru nu s-a schimbat, și clădirea arată aproape la fel cum arată și la prima somație din partea Primăriei.

Viceprimarul Traian Stoia povestește că Abatorul nu a fost pus nici măcar în siguranță, deși acest lucru a fost primul pas cerut de municipalitate. Chiar dacă acolo s-au făcut câteva modificări, starea clădirii este în continuare una deplorabilă. Astfel, pentru că lucrurile au fost lăsate baltă și pentru a nu mai perpetua, Primăria dorește să declanșeze juridic procedura pentru obligația de a face. Prin aceasta, municipalitatea va cere în primă fază punerea clădirii în siguranță, iar mai apoi aducerea imobilului la forma initială.

“Termenele au fost depășite de mult. Trebui să găsim o soluție prin care oamenii aceștia să arate că sunt proprietari responsabili”, a explicat Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*