Ultimele stiri

Lucrările la centura de sud a Timișoarei și noul racord la autostrada A1 vor fi demarate în 2015

Cele două proiecte: centura de sud a Timișoarei și noul racord la autostrada A1 însumează peste 100 de milioane de euro. În urma întâlnirii pe care a avut-o la Orăștie, Titu Bojin a discutat despre aceste subiecte cu reprezentanții Guvernului Ponta. Lucrările urmează să înceapă în 2015.

„S-a discutat despre lista prioritară de proiecte mari pe care judeţul Timiş le susţine. Prima pe listă este centura de sud a Timişoarei. Avem promisiunea că în acest an va avea loc achiziţia de lucrări. Ar fi bine ca la finalul iernii să avem finalizată licitaţia, astfel încât imediat după iarnă să pornească lucrările. Este o lucrare serioasă, de aproximativ 95 de milioane de euro care ar ajuta şi Timişoara, pentru că ar scăpa foarte mult de ceea ce înseamnă circulaţia grea şi o serie de reparaţii şi necazuri care se produc pe drumurile din oraş”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș.

În ceea ce privește racordul la autostrada A1, Titu Bojin a spus: „Racordul de la Sânandrei ar lega centura de autostradă, pentru ca şoferii să poată evita Dumbrăviţa, deoarece e un dezastru ce se întâmplă la ora actuală acolo”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*