Ultimele stiri

Lucrările la Lenau nu merg mai departe! Robu acuzat că nu a depus proiectul tehnic revizuit la ADR Vest

liceul nikolaus lenau

La începutul lunii aprilie primarul Nicolae Robu și firma Karsdum, cea care se ocupă de lucrarea reabilitării Liceului Lenau, ajungeau la o înțelegere: Robu trebuie să depună proiectul revizuit la ADR Vest până în data de 25 aprilie, iar constructorul va da jos bannerele afișate pe clădire. Totul se întâmpla după ce firma Kasdum a stopat, la 1 aprilie, lucrările la reabilitarea clădirii pe motiv că proiectul tehnic conținea peste 20 de greșeli făcute de proiectant, greșeli recunoscute chiar și de primar.

Acum, după ce termenul asumat de Primărie a trecut, lucrurile rămân neschimbate. Constructorul a anunțat că nu va relua lucrările. Motivul? Ei bine, reprezentanții municipalității nu au depus proiectul tehnic revizuit la ADR Vest.

„În data de 8.04.2015 am stabilit cu primarul, că cel târziu în 25 aprilie va fi depus proiectul tehnic revizuit la ADR Vest, pentru a putea continua lucrările și pentru a le deconta pe cele executate, în baza dispozițiilor de șantier emise de proiectant (tavane, gips carton, structură HPL și multe altele despre care v-am informat cu obiectivitate). Din păcate, tot la acea întâlnire am făcut un pariu simbolic cu domnul Robu, că personalul de specialitate, eterna și veșnica Aura Junie și inginerul siderurgic (specializarea turnătorie) Ovidiu Purdea, nu va fi capabil să depună la ADR proiectul revizuit. Astăzi, 28.04.2015, ora 13:45, am constatat că nu este depus acest proiect și din păcate nu putem continua lucrările și este EXCLUSĂ finalizarea proiectului până la 15 septembrie 2015”, a explicat Kasler Ludovic, patronul firmei Kasdum.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*