Ultimele stiri

Lucrările la Michelangelo și cariera muzicală a primarului Nicolae Robu merg în tandem. Ce urmează

Nicolae Robu

În urmă cu o săptămână, de pe plaja din Ibiza, primarul Nicolae Robu lăsa internauții să-i intre în suflet și le prezenta piesa compusă de el, Ca marea . Tot atunci, edilul șef i-a provocat pe prietenii săi de pe Facebook la un nou sondaj în care să-și spună părerea despre melodia compusă de el. Aseară, Nicolae Robu a făcut publice și rezultatele acestuia.

Astfel că, la fel ca toate sondajele propuse de edil,  81% dintre respondenți apreciat pozitiv faptul că Robu are preocupări muzicale, 14,4% au răspuns „nici pozitiv și nici negativ” și doar 4,6% consideră că primarul ar trebui „să-și vadă de alte treburi”.

Având în vederea acest rezultat, primarul Nicolae Robu a transmis că își va continua cariera muzicală și se va preocupa de aceasta la fel cum se ocupă și de proiectele pentru Timișoara. Așadar, timișorenii nu ar trebui să-și facă griji că edilul va fi mai preocupat de muzică decât de lucrările de la Michelangelo, de exemplu.

„Am toate motivele să continui și voi continua, voi lansa cât de curând piesa completă, cu tot cu partea vocală! Evident, în același timp mă ocup, cu aceeași energie, ca Michelangelo, centrul istoric, malurile Begăi și celelalte o mulțime de proiecte ale Timișoarei să avanseze în ritm susținut!”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*