Ultimele stiri

Lucrările la subpasajul Michelangelo vor fi reluate în luna martie. Ce mai trebuie făcut

Michelangelo

Vremea a pus bețe în roate lucrărilor de la Michelangelo, iar subpasajul nu a putut fi dat în folosință înainte de venirea iernii, așa cum promiteau initial autoritățile. Acum, însă, reprezentanţii Primăriei Timişoara dau asigurări că şoferii vor putea circula prin subteran în această primăvară. Lucrările vor fi reluate de la mijlocul lunii martie.

La subpasajul Michelangelo mai e nevoie doar de două săptămâni pentru a putea fi finalizat. Vremea nu permite însă cotinuarea lucrărilor, așa că autorităților nu le rămâne decât să aștepte vreme mai bună. La sfârşitul anului trecut a fost redeschisă circulaţia în intersecţia din zona Michelangelo – Piaţa Leonardo da Vinci, pe partea de suprafață, dar la subpasaj mai trebuie realizată hidroizolaţia, trebuie să se se aştearnă asfaltul în interior, să se termine finisajele şi să se vopsească pereții.

Autorităţile locale preconizează că lucrările vor putea fi reluate undeva la mijlocul lunii martie, atunci când temperaturile vor creşte şi vor fi constante.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*