Ultimele stiri

Lucrările de pe strada Lidia, aproape de finalizare. Când vor fi gata

santier

Cu pași repezi, lucrările de pe strada Lidia se apropie de final. Astfel, înainte de sărbătorile de iarnă, timișorenii ce locuiesc în zonă au toate șansele să poată circula, din nou, normal.

Conform primarului Nicolae Robu, după multe luni în care s-a avansat cu greu, ajungându-se ca trei firme diferite să se ocupe de șantier, lucrurile au intrat pe un făgaș normal.  În cel mult trei săptămâni, spune edilul, lucrările de canalizare începute în primăvară vor fi terminate.

„Lucrările de canalizare au mers foarte bine de când se ocupă de ea firma actuală și în cel mult două-trei săptămâni va fi gata totul. Nu numai că e gata lucrarea de schimbare a canalizării, dar va fi totul acoperit, va fi totul refăcut pentru că în proiect este prevăzut să se reparte asfaltul și trotuarele”, a spus Robu.

De asemenea, edilul susține că strada urmează să fie extinsă la patru benzi. „Noi avem un alt proiect care vizează extinderea la patru benzi a străzii. O să fie și locuri de parcare.”, a mai declarat primarul Timișoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*