Ultimele stiri

Lucrările studenților de la Arhitectură, jurizate de un public inedit: călătorii care trec pragul aeroportului din Timișoara FOTO

expozitie aeroport timisoara

Tinerii absolveţi ai Facultării de Arhitectură se află în faţa unui examen inedit: stau faţă în faţă cu publicul. Timp de o săptămână, lucrările lor vor fi jurizate de public, pasagerii care aşteaptă în aerogara Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia. Fiecare pasager va putea vota lucrarea favorită, iar la final, aceasta va fi premiată în cadrul unei gale.

Expozitia se va finaliza cu Gala de Premiere EYA 2014, eveniment ce va avea loc la Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis, vineri 20 iunie de la ora 20:00.

„Pentru prima dată în cariera lor, tinerii arhitecţi intră în contact cu cei care vor putea deveni clienţii lor”, a spus Raluca Pescar, preşedintele Asociaţiei Expose Architecture.

Lucrările au tematici dintre cele mai variate, de la reabilitări ale unor spaţii publice, până la construcţia unor clădiri inovatoare destinate muzeelor şi chiar o lucrare care are ca tematică nodul intermodal de la Aeroportul Timişoara.

 „Acest eveniment este unul dintr-o serie care îşi doreşte să promoveze adevăratele valori ale Timişoarei. A fost o surpriză foarte plăcută pentru noi să vedem că unul dintre proiecte este legat de nodul intermodal de transport la Aeroportul Internaţional Timişoara”, a declarat Daniel Idolu, directorul Aeroportului Timişoara.

Lucrările vor rămâne în aerogară până joi, 19 iunie 2014, timp în care vor aduna voturile pasagerilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*