Ultimele stiri

Ludovic Orban loveşte PSD: „Dacă nu va fi oprit Ponta, există riscul ca democraţia în România să fie ameninţată”

Ludovic Orban

Fostul Ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, s-a aflat vineri la Timişoara, unde a discutat despre situaţia politică din România. Din punctul de vedere al deputatului, cel mai mare rău cu care se confruntă ţara acum, este nimeni altul decât premierul Victor Ponta.

„Pe nesimţite Victor Ponta, care toată ziua se ceartă ca la uşa cortului cu Băsescu, că ai senzaţia că sunt gata să se ia la păruiala, pregăteşte un sistem de putere exact ca al lui Băsescu. Unul care nu se bazează pe cetăţeni şi pe instituţii, ci unul care se bazează pe structurile de putere invizibile”, a declarat Ludovic Orban.

Mai mult, deputatul PNL consideră că Victor Ponta încearcă să îşi subordoneze Serviciul de Informaţii al Ministerului de Interne.

Acuzaţiile aduse de Ludovic Orban merg chiar mai departe, iar acesta spune că dacă Victor Ponta nu este oprit, democraţia din ţară va avea de suferit.

„In spatele pisicii blânde pe care o vedeţi la TV, care ştie să miaune frumos, mă refer la Ponta, se ascunde un tigru însetat de sânge. (…)Victor Ponta e mai rău şi decât Năstase şi decât Băsescu la un loc. Duce un proiect de leadership care seamănă cu modelul Putin, cu modelul din Rusia, seamănă mai mult cu modelul de putere din China. Dacă nu va fi oprit Ponta, există  riscul ca democraţia în România să fie ameninţată”, a explicat deputatul.

1 Commentariu pe Ludovic Orban loveşte PSD: „Dacă nu va fi oprit Ponta, există riscul ca democraţia în România să fie ameninţată”

  1. Orbane…acum ti-ai dat seama? Ce-ai facut 2 ani…ai cantat la chitara?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*