Ultimele stiri

Lugojul are primul Cabinet de europarlamentar de la intrarea României în Uniunea Europeană

Filiala Lugoj a Partidului Conservator a organizat sâmbătă, 13 decembrie, deschiderea Cabinetului de europarlamentar al Mariei Grapini, Președintele filialei PC Timiș.

La festivitatea de deschidere au participat: Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra, deputatul de Lugoj, Sorin Constantin Stragea, Viceprimarul Lugojului, consilieri PC, dar și consilieri PSD și membri ai Partidului Conservator.

„Vreau ca lugojenii să fie informați în privința problemelor europene, să  fie ascultați atunci când problemele lor nu sunt rezolvate sau le sunt încălcate drepturile. Rolul eurodeputaților este și de a avea o legătură permanentă cu țara de origine, cu cetățenii, cu instituțiile statului, pentru a reuși să-și aducă contribuția la reglementarea europeană ținând cont de impactul asupra oamenilor din țara lor. Putem promova România, putem informa cetățenii și instituțiile și putem prelua petițiile oamenilor, oricare ar fi problemele lor”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

2 Commentarii pe Lugojul are primul Cabinet de europarlamentar de la intrarea României în Uniunea Europeană

  1. Doamna Grapini incearca si pe aceasta cale sa-si dovedeasca mediocritatea. Ea va rezolva problemele lugojenilor, fiti fara grija.
    Europarlamentarii va vor ocroti! Penibil.
    W

  2. Timisorenii rad de ea,de-asta s-a „detasat”la Lugoj.Dar si Lugojenii au simtul umorului…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*