Ultimele stiri

Lui Robu îi pare rău de alergici, dar n-are ce face! Care este stadiul contractării unui operator pentru spațiile verzi

Primarul Nicolae Robu anunță că licitația pentru întreținerea spațiilor verzi e pe final. Până când cineva se va apuca efectiv de tăiat iarba și de curățat mizeriile din parcurile Timișoarei, alergicii trebuie, totuși, să apeleze în continuare la pastile.

După ce pe internet au apărut mai multe comentarii cum că alergicii au mari probleme din cauză spațiile verzi din oraș nu sunt întreținute, primarul Nicolae Robu nu poate să spună decât că …  îi pare rău.

„Ce pot să fac? Îmi pare foarte rău pentru toți cei care suferă de alergii. Am și eu apropiați care suferă de alergii și știu ce înseamnă asta, dar nu am nicio soluție legală. Am spus-o de nenumărate ori: oricâtă presiune s-ar pune pe mine, cu orice argumente, nu fac nimic ilegal.”, a explicat Robu care spune că nu poate face atribuire directă într-o astfel de situație.

Vă reamintim că, din toamna anului trecut, PMT nu mai are contracte de întreținere a spațiilor verzi, altele decât cele din centrul Timișoarei, de care se ocupă societatea Primăriei, Horticltura.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*