Ultimele stiri

Lumânări aprinse și baloane spre cer în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi, la Timișoara

baloane colorate

Și în acest an, copilașii plecați prea devreme dintre noi, vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizația E.M.M.A. prin Ziua Părinților de Îngeri, singurul eveniment din România și cel mai mare din lume, de acest gen.

Aflat la a șaptea editie, evenimentul se va desfășura simultan în cel puțin 10 orașe din țară și 4 din străinătate (Anglia, Franța și Germania),duminică, 8 iunie, începand cu 17.30. La Timișoara, evenimentul va avea loc, ca de obicei, în Parcul Crucii.
Părinţii, apropiatii acestora și susținătorii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate orașele, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire.

„ Ca în fiecare an, și anul acesta încercăm să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie. Din proprie experienţă, ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii”, a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A.

În cazul în care vremea va fi rea, este posibil ca momentul lansării baloanelor să se devanseze, lucru care se va stabili în funcție de condițiile meteo, din fiecare locație.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*