Ultimele stiri

Luna Amară lansează CD-ul audio „Live la Conti”, la Timișoara

luna amara

Formația clujeană Luna Amară ajunge, vineri, 14 martie, cu turneul de promovare a noului album “Live la Conti” la Timișoara! Începând cu ora 20:00, trupa așteaptă fanii, bloggerii și presa la Cărturești Iulius Mall pentru a sta de vorba despre proiectul „Live la Conti”.

Apoi, după ora 21:00, distracția se va muta în Club DAOS (splaiul N. Titulescu nr. 5) unde Luna Amară vor susține un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live! Intrarea la concert va fi 20 lei (35 lei cu CD-ul „Live la Conti” inclus).

Toamna trecută, trupa Luna Amară a susținut un concert-maraton în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, băieții le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele două albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”. În plus, pe lângă piesele de pe Asfalt și Loc lipsă în versiunile lor live din prezent, inclusiv o variantă hipnotică de „Ciudat” interpretată alături de Kaleidonescu și un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „România mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amară include în premieră și o piesă nouă: „Prea târziu”!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*