Ultimele stiri

Luna Olimpică, la Timișoara! Ce evenimente vor avea loc

cercuri olimpice

Luna Olimpică este marcată și în Timiș! În perioada 26 mai – 1 iunie în mai multe localități din județ se vor desfășura o serie de manifestări culturale, sportive și artistice. Astfel, elevii și studenții vor putea lua parte la o serie de concursuri sportive, sesiuni de comunicări și seminarii pe diferite teme de interes pentru iubitorii sportului.

Îndragitul Cros Olimpic se va desfășura și în acest an la Timișoara. Acesta urmează să aibă loc pe 31 mai, cu începere de la ora 10, pe un traseu de aproximativ 2800 de metri. Startul și sosirea sunt programate în fața liceului LPS “Banatul”, a anuntat directorul Academiei Olimpice Romane, filiala Timiș, Maria Olaru.

Luna Olimpică va fi marcată și de alte evenimente. Astfel, pe 26 mai va avea loc seminarul ”Prevenirea delicvenței juvenile”, pe tema consumului de substanțe psihotrope și a prevenirii violenței în școală. Acțiunea se va desfășura la Liceul cu Profil Sportiv ”Banatul” din Timișoara începând cu ora 10. De asemenea, începând cu ora 14, în aceeași locație va avea loc un concurs de prezentări despre 100 de ani de Olimpism sau despre România la Jocurile Olimpice.

Momentul mult așteptat de copii va fi premierea concursurilor  ”Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” și ”Un condei numit Fair-Play”, care va avea loc pe 28 mai, de la ora 12, la Liceul cu Profil Sportiv ”Banatul”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*