Ultimele stiri

Maestrul Mircea Albulescu, prima poză de pe patul de spital, după operația pe inimă suferită. Cum se simte

mircea albulescu

Îndrăgitul actor Mircea Albulescu pare să se simtă din ce în ce mai bine, după operația pe inimă suferită, miercurea trecută, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Actorul a fost internat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice în piept. Potrivit medicului Marian Gașpar, cel care l-a operat pe actor, acesta risca să facă infarct, dacă nu ar fi fost supus intervenției chirurgicale în timpul căreia i s-au făcut trei bypass-uri.

Joi dimineața, actorul a fost detubat, dar a rămas internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. După doar cinci zile de la operație, Mircea Albulescu începe să-și revină, dovadă stă și o poză realizată de personalul medical cu actorul.

„Maestrul Mircea Albulescu vă îmbrățizează pe toți cu aceiași vervă și umor, din mijlocul „inimoaselor ” asistente de la Terapie, azi de dimineață când povesteam despre Legenda Meșterului Manole care a zidit-o pe Ana (cea din stânga imaginii!), iar noi am schimbat Legenda, să o zidim pe Ana în „inimile zdrobite”, acolo printre valvele inimii să ne facă mai veseli și iubitori veșnici”, a scris, duminică, pe Facebook medicul Marian Gașpar.

Duminică, actorul a fost transferat din Secția de Anestezie și Terapie Intensivă în cea de Chirurgie Cardiacă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*