Ultimele stiri

Magazinele second-hand nu pot fi mutate din centrul Timişoarei. Care este motivul

magazin second-hand

Timişoara este oraşul de cinci stele în centrul căruia oamenii îşi pot face cumpărăturile şi din magazine cu haine second-hand. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu este de acord cu acest lucru şi şi-ar dori ca în centrul istoric să se găsească doar magazine de lux. Însă, edilul-şef nu are cum să interzică aceste firme în centrul oraşului.

„Nu am bază legală, din păcate, să le mut. Evident că va trebui să înţeleagă şi aceşti comercianţi, care urmăresc un business cât mai bun pentru ei, că nu e în regulă să nu se gândească şi la binele oraşului. Noi nu avem pârghiile legale necesare, dacă le-am fi avut, n-am fi permis să existe magazine second-hand în centrul oraşului, în zone unde peste tot pe planeta asta, în lumea civilizată, sunt magazine de lux. Sunt nişte reguli care ţin de bunul-simţ elementar, de firescul lucrurilor”, este de părere Nicolae Robu.

1 Commentariu pe Magazinele second-hand nu pot fi mutate din centrul Timişoarei. Care este motivul

  1. CosticaUK // 14 mai 2017 a 00:47 // Răspunde

    Ba chiar exista cele mai TARI magazine second- In UK Orice shopingcenter are cel putin doua magazine de caritate care nu vand decat obiecte si haine second!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*