Ultimele stiri

Magazinul Metro s-a ales cu o amendă de toată frumusețea de la Poliția Locală. Care este motivul

cub publicitar

1000 de lei! Atât trebuie să plătească magazinul Metro după ce a încasat o amendă de la Poliția Locală. Motivul? A amplasat un cub publicitar în Piața Consiliului Europei fără a deține avizul organelor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat verificări în cursul zilei de ieri în ceea ce privește amplasarea unui cub publicitar în Piața Consiliul Europei. (…) În urma verificării s-a constatat că societatea C&R Media SRL nu deține documentele necesare pentru a putea instala un astfel de amplasament pe domeniul public, motiv pentru care reprezentantul acesteia a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată cu suma de 1000 lei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

De la începutul anului au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind publicitatea un număr de 225 sancțiuni contravenționale, din care, majoritatea, mai exact 203, au fost aplicate persoanelor juridice, societăți comerciale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*