Ultimele stiri

Mai avem de așteptat până când vestigiile din centrul Timișoarei vor fi puse în valoare. Care este motivul

santier piata libertatii

Vestigiile din centrul Timișoarei descoperite în cadrul proiectului de modernizare a zonei Cetate mai așteaptă până vor fi puse în valoare. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a anunțat ieri că recent a fost finalizată licitație pentru punerea vestigiilor în valoare.

„Astăzi semnăm contractul pentru punerea în valoare a vestigiilor arheologice descoperite în perioada implementării proiectului de reabilitare a centrului istoric. Câștigătoare este firma Corint SRL, care s-a asociat cu firma General Game SRL”, a declarat Nicolae Robu. Lucrările de punere în valoare a vestigiilor arheologice ar trebui să fie finalizate în opt luni de la semnarea contractului.

„O să avem grijă să fie gata până la sfârșitul acestui an. Așa au fost estimate termenele de către specialiștii care au făcut caietul de sarcini. Evident că licitația a durat mai mult decât ar fi fost normal să dureze. Așa au fost gândite termenele, să ne ducă până în 2016, dar noi vom cere firmelor să se concentreze și să finalizeze în timp util, încât să terminăm acest proiect”, a mai precizat primarul Timișoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*