Ultimele stiri

Mai multe străzi din Timișoara, fără apă, miercuri

apa calda

Aquatim lasă mii de timișoreni fără apă la robinetele, miercuri, din cauza unor lucrări care trebuie efectuate. Astfel, astăzi, între orele 09.00 și 20.00, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Lorena (între Gheorghe Adam și Aleea Pădurea Verde) și Aleea Pădurea Verde.

Se va lucra la conducta magistrală care alimentează partea de nord a orașului. Din această cauză, presiunea apei va fi scăzută pe Calea Dorobanților, în cartierul Modern, zonele de blocuri UMT, Ion Ionescu de la Brad, Calea Aradului Est și Vest.

Se va lucra la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Orăștie, pentru legarea conductelor noi la rețeaua existentă, în cadrul proiectului de reabilitare a rețelei de apă din zonă, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*