Ultimele stiri

Mai multe tramvaie Armonia la Timişoara, cu aer condiţionat, internet şi camere de supraveghere. Câte garnituri vor fi modernizate

tramvai armonia

Veşti bune pentru timişorenii care sunt nevoiţi să se plimbe cu tramvaiele din oraş. Acestea arată jalnic, iar vara călătorii au impresia că sunt în saună, iar iarna îngheaţă de frig.

Primăria Timişoara a modernizat cu un milion de euro două dintre aceste tramvaie, care poartă numele Armonia şi cu care timişorenii se pot plimba din data de 1 septembrie pe linia 6.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, alte şapte garnituri vor fi reabilitate şi vor arăta ca Armonia, în perioada următoare. Astfel, primul dintre cele şapte tramvaie a fost trimis deja spre a fi modernizat, la o fabrică din Paşcani. Urmează ca în zilele următoare să plece şi celelalte şase garnituri.

Tramvaiele ar trebui să fie modernizate în cel mult un an. La fel ca în cazul primelor două, şi acestea vor fi dotate cu sisteme de încălzire în scaune, climatizare, camere de filmat şi internet wireless gratuit.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*