Ultimele stiri

Mai mulți polițiști locali în mijloacele RATT. Care este motivul?

tramvai-timisoara

Primarul Nicolae Robu este hotărât să curețe mijloacele de transport în comun de nespălați și hoți. Tocmai din acest motiv, le-a cerut celor de la Poliția Locală să ia cu asalt tramvaiele, autobuzele și firobuzele și să verifice zi de zi felul în care se desfășoară transportul cu aceste mijloace.

„Această campanie pe care vreau ca Poliția să o ducă să scape tramvaiele de boschetari și de hoți sunt convins că va da roade, pentru că șeful Poliției trebuie să îmi raporteze mereu ce se întâmplă”, a explicat Robu.

Până ce vor exista camere de supraveghere în toate mijloacele de transport în comun, sigura măsură viailă pe care o vede edilul Timișoarei pentru a le oferi călătorilor RATT condiții mai bune este suplimentarea numărului de polițiști locali ce fac controale.

„Este anormal ca alături ce cetățeni curați, îngrijiți se află și această categorie ce ne creează probleme. Sper că am fost înțeles corect. Eu am spus că prezența camerelor video în număr mare în mijloacele de transport în comun și existența unui centru de monitorizare ne va permite să lucrăm mai eficient pentru că ne va indica precis unde trebuie să se intervină”, a mai adăugat edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*