Ultimele stiri

Mall-ul din Timișoara luat cu asalt de oamenii legii. Polițiștii timișeni își sărbătoresc aniversarea alături de cetățeni

Politie

 Zeci de polițiști vor lua cu asalt mall-ul din Timișoara pentru manifestații în cinstea celor 192 de ani de la înființarea Poliție Române. Demonstrații, exerciții și o expoziție tehnică le promit cei de la IPJ Timiș celor care vor veni să sărbătorească alături de ei între orele 14.00 – 18.00.

“A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.Cetăţenilor le vor fi prezentate standuri expoziţionale cu tehnică de ultimă generaţie, folosită în activitatea de poliţie, dotările trupelor de intervenţie specială, precum celelalte echipamente din dotarea unităţilor de poliţie. Totodată, poliţiştii vor executa demonstraţii de dresaj şi intervenţie, folosind câinii din dotare”, spun cei de la IPJ Timiș.

Momentul aniversar va fi marcat de mai multe evenimente. Astfel, în 24 martie, între orele 11.00 – 14.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să fie alături de poliţişti la ceas aniversar. Cei prezenţi vor putea să vadă în faţa sediului inspectoratului, pe bulevardul Tache Ionescu, elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.).

De asemenea, marţi, 25 martie, începând cu ora 13.00, poliţiştii timişeni vor fi în Piaţa Victoriei,  unde vor oferi un nou program de demonstrații cetătenilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*