Ultimele stiri

Mall-ul din Timișoara luat cu asalt de oamenii legii. Sute de persoane au vizitat expoziția IPJ Timiș. GALERIE FOTO

poliția

Polițiștii timișeni au luat cu asalt mall-ul din Timișoara în această după-masă. Criminaliștii, mascații și polițiștii de la rutieră au sărbătorit alături de cetăteni aniversarea a 192 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Sute de persoane s-au bucurat alturi de polițiști. Aceștia nu au venit cu mâna goală, ci cu arme, câini de urmă și truse de criminalistică.

Nici bine n-au apucat polițiștii să se instaleze că timișorenii au început să se oprească la standurile expuse. Câinii de urmă, armele mascaților, aparatele de radar dar și trusele de criminalistică au atras atenția a sute de persoane, care au avut ocazia să le atingă și chiar să învețe cum sunt utilizate. Oamenii legii au lăsat sobrietatea deoparte și le-au oferit trecătorilor toate explicațiile de care aveau nevoie. Aceștia au prezentat chiar și un număr în care patrupedele de urmă și-au arătat abilitățile.

Cel mai mare succes l-au avut mascații, a căror masă a fost pe tot parcursul zilei înconjurată de curioși. Nici câinii de urmă nu au fost uitați, primind și ei o ateție deosebită.

Sărbătoarea nu se încheie însă aici pentru polițiștii timișeni. Luni, Inspectoratul de Poliție își deschide porțile pentru curioși, iar marți, în Piața Victoriei,polițiștii vor prezenta un moment demonstrativ.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*