Ultimele stiri

Mâncărică de porc în stil italian

retete culinare

Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline o jumătate de kg de pulpă de porc sare piper negru măcinat o ceapă mare tocată mărunt 3 căței de usturoi pisați o rădăcină de țelină tocată mărunt o jumătate de cană de vin roșu o cană de roșii pasate.

Mod de preparare: Încingeți ulei într-o crăticioară pusă pe foc mediu. Asezonați pulpa de porc cu sare și piper și lăsați-o la prăjit timp de 10 minute, până capătă o culoare maronie. Transferați apoi carnea pe o farfurie și puneți în cratiță la călit, ceapa, țelina și usturoiul. Se lasă pe foc aproximativ 5 minute. Se toarnă apoi vinul și se amestecă cu o lingură de lemn. Se dă focul mai încet, se adaugă din nou carnea de porc împreună cu roșiile și se lasă între 4 și 8 ore. La sfârșit, carnea de porc se va tăia în bucățele mici, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*