Ultimele stiri

Mandate de executare a pedepsei cu închisoriea, puse în aplicare de poliţişti

mascati

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Secţiei 5 Rurale Belinţ şi Secţiei 7 Rurale Lugoj au depistat doi bărbaţi, de 34 şi 41 de ani, ambii din judeţul Vrancea, condamnaţi la închisoare pentru comiterea mai multor furturi pe raza judeţului de domiciliu. Cei doi au fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

La data de 28 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 5 Rurale Belinţ au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Brestovăţ, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Cârligele, judeţul Vrancea, pe numele căreia Judecătoria Focşani a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni pentru comiterea mai multor furturi pe raza judeţului de domiciliu.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Secţiei 7 Rurale Lugoj au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza localităţii Victor Vlad Delamarina.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Cârligele, judeţul Vrancea, pe numele căruia Judecătoria Focşani a emis un mandat de executare a pedepsei, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de furt.

În fapt, în noaptea de 26 spre 27 februarie 2013, bărbatul ar fi sustras un cal de pe raza judeţului de domiciliu.

Cei doi bărbaţi au fost introduşi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*