Ultimele stiri

Marea Britanie, destinația de studiu preferată de tinerii timișoreni

world education fair

Sute de tineri din județul Timiș au trecut, astăzi, pragul, unui nou târg internațional de universități. Este vorba despre „World Education Fair”, cel mai mare târg de consultanță educațională pentru studii în străinătate.

Evenimentul a avut loc la Hotel Timișoara și a reunit peste 20 de universități de top din Europa, cele mai multe din Marea Britanie, Danemarca sau Olanda, De altfel, cele trei țări sunt destinațiile preferate pentru tinerii din Timișoara și din județul Timiș.

„Târgul a reunit mai multe universităţi din Marea Britanie, dintre care unele au campusuri în centrul Londrei, care sunt preferate de studenții străini ca locație datorită numeroaselor oportunităti în găsirea unui loc de muncă și apropierea de lumea afacerilor. Printre acestea se află Universitatea din Greenwich, în care studiază peste 23.000 de studenţi dinp este 100 de țări”, au transmis organizatorii.

Potrivit reprezentanților „World Education Fair”, cele mai atractive programe de licență din universitățile din străinătate sunt Relațiile Internaționale, Afaceri și Management, Psihologia, Arhitectura sau Jurnalismul.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*