Ultimele stiri

Mari probleme din cauza ploii torențiale! Subsoluri inundate, copaci căzuți și șoferi care plutesc pe străzile din Timișoara

Ploaia torenţială a făcut ravagii în Timișoara! Zeci de subsoluri și parcări au fost inundate, circulația a fost data peste cap, iar o maşină a rămas blocată la Pasajul Popa Şapcă, după ce acesta s-a umplut de apă. De asmenea, doi copaci s-au prăbușit pe raza municipiului.

Sistemul de canalizarea nu a mai făcut faţă cantităţilor mari de apă căzute și mai multe subsoluri și parcări au fost inundate în tot orașul. Nici spitalele nu au scăpat de inundaţii. Subsolurile de la Spitalul de Copiia fost inundate. De asmenea, parcarea de la Mall s-a umplut și ea de apă.

Probleme au fost și la Pasajul de la Popa Șapcă, unde a mașină a rămas blocată în apa care depășea un metru. Circulația în zonă a fost blocată. Și pasajul Jiul și la cel de la Fructus, care s-au umplut, de asemenea, de apă le-au pus probleme șoferilor și autorităților.

Potrivit pompierilor de la ISU Banat, în cursul zilei de astăzi au căzut și doi copaci. Unul s-a prăbușit pe carosabil pe strada Madrid, iar celălalt pe strada Vulturilor, la doar câțiva centimetri de o mașină parcată.

Veștile proaste nu se încheie însă aici! Reprezentanții ISU Banat au anunțat ca avertizarea de cod portocaliu este valabilă până la ora 2:00, în acest interval fiind așteptate ploi abundente și intensificări ale vântului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*