Ultimele stiri

Maria Câmpeanu va fi verificată de ANI pentru un posibil conflict de interese

Agenţia Naţională de Integritate a început verificările în cazul Ministrului Muncii, Maria Câmpeanu. Aceasta este cercetată pentru un posibil conflict de interese.

În cazul Mariei Câmpeanu se fac verificări pentru că, în 2005, pe vremea când conducea Casa de Pensii Ilfov, aceasta i-ar fi dar soţului ei pensie şi indemnizaţie de însoţitor pe baza unor „acte neclare şi diagnostice discutabile”, susţine Centrul de Investigaţii Media.

Pentru a obţine pensia şi indemnizaţia, soţul Mariei Câmpeanu a fost încadrat ca având gradul I de invaliditate, fapt care nu a fost încă demonstrat.

Pe acest subiect au comentat atât preşedintele, cât şi primul-ministru. Traian Băsescu este de părere că Maria Câmpeanu trebuie să demisioneze din funcţia de ministru al muncii, dacă ştie că soţul ei nu are niciun fel de handicap sau invaliditate de gradul I. Pe de altă parte, Victor Ponta a sugerat că o susţine pe Maria Câmpeanu atât timp cât Traian Băsescu nu aduce dovezi clare că aceasta nu a respectat legea, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*