Ultimele stiri

„Maria de Buenos Aires”, în PREMIERĂ la Teatrul Național Timișoara. Când are loc spectacolul

maria de buenos aires

Teatrul Național din Timișoara își invită publicul la premiera unui spectacol fascinant. „Maria de Buenos Aires” este noua producție a teatrului timișorean, care așteaptă publicul să ia parte la povestea unui moment de viață, imaginat într-o clipă de dragoste.

Maria de Buenos Aires, probabil, cea mai cunoscută lucrare a celebrului compozitor și interpret Astor Piazzolla, realizată împreună cu poetul și libretistul uruguayan Horacio Ferrer, reformulează, în spectacolul Naționalului timișorean, cuvântul, muzica și gestul. Acestea, împreună, transformă spațiul și timpul într-o construcție creată din emoții și din imaginație, comprimându-le într-un prezent continuu, nemediat, un prezent profund subiectiv și, înainte de toate, ne oferă o poveste care aparține fiecăruia dintre noi.

Premiera spectacolului – performance Maria de Buneos Aires de Astor Piazzolla va avea loc sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 19.00, însă se va juca cu casa închisă. Spectatorii mai pot cumpără, încă bilete pentru reprezentanțiile de marți, 23 septembrie, și duminică, 19 octombrie.

Actorii din spectacol vor dansa tango pe scenă fiind încălțați în pantofi „acoperiți cu aur”. „E un spectacol la care trebuie venit cu iubitul / iubita de mana. Ce poate fi mai frumos decat emotia? Este important sa ne oferim ocazia de a cunoaste viata cu toate simturile, de a ne emotiona, de a gasi intr-o poveste acele lucruri care pot duce mai departe propria noastra poveste”, a precizat Ada Lupu, regizorul spectacolului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*