Ultimele stiri

Maria Grapini, despre foștii colegi din PC Timiș: Niște oportuniști. De ce este revoltat europarlamentarul

Scandal între Maria Grapini, fost președinte al Partidului Conservator filiala Timiș, și foștii colegi de partid, după ce aceasta a decis să plece din partid, nemulțumită fiind de atitudinea lui Daniel Constantin.

Aseară, Maria Grapini a postat un mesaj pe Facebook în care povestește cum a aflat „cu stupoare ca cinci oportunisti, pe care i-am ajutat 10 ani să devină consilieri locali ai PC, s-au dus să spargă ușa la sediul fostului partid PC Timis, pe motiv că ei sunt acum ALDE și li se cuvine sediul! Aproape că nu mi-a venit să cred! Oamenii aceștia știu bine că toate cheltuielile de amenajare și dotare le-am făcut eu, nu partidul”.

Maria Grapini îi acuză pe cei cinci membri ai PC Timiș că nu respectă legea pentru că au făcut fals în acte prin semnătură dublă la două partide. „Sediul este închiriat de la primărie și contractul este semnat de mine în calitate de președinte la acea vreme al PC. Când s-a pus la cale desființarea PC am decis să nu particip la un proiect imoral și nestatutar din punctul meu de vedere. Așadar, am făcut o adresă la primărie, proprietarul spațiului, să decidă dacă închiriază spațiul noii formațiuni, și că doresc să predau spațiul primăriei. Eu nu transfer spații ce nu-mi aparțin”, a mai explicat pe rețeaua de socializare Maria Grapini.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*