Ultimele stiri

Maria Grapini pleacă din Partidul Conservator. De ce îi bate obrazul lui Daniel Constantin

Europarlamentarul Maria Grapini, care este și președintele PC Timiș, pleacă din partidul condus de Daniel Constantin. Europarlamentarul este nemulțumit de faptul că Daniel Constantin face presiuni asupra consilierilor aleși în 2012 pe lista USL din partea PC, amenințându-i că își vor pierde mandatul, pentru că nu reușește să adune delegații la Congresul Partidului Conservator.

„În locul celor care nu merg, își aduce angajații din instituțiile descentralizate ale Ministerului amenințându-i că își pierd postul. Pe lângă faptul că își arată neputința de lider, Daniel Constantin încalcă flagrant actualul statut al PC, în baza căruia ar trebui să organizeze Congresul. Pentru că Filiala Timiș a Partidului Conservator a hotărât, în unanimitate, să nu participe la Congresul organizat prin încălcarea statutului și pentru că nu s-au primit materialele ce se vor propune la Congres, Daniel Constantin a decis înlocuirea lor cu alte persoane care nu sunt membri ai Consiliului Național și nu au mandate de la filială! Urâtă ieșire în decor a unui tânăr politician care ar trebui să fie exemplu de moralitate pentru tinerii care doresc să facă politică!”, spune Maria Grapini.

În final, președintele PC Timiș are și un mesaj pentru Daniel Constantin.
„Se poate, domnule Daniel Constantin, să se facă politică și cu verticalitate și moralitate, dar pentru dumneavoastră este imposibil să întelegeți! Multumesc tuturor membrilor PC din Timiș și din țară care au renunțat la proiectul dumneavoastră murdar și se alătură doctrinei umaniste”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*