Ultimele stiri

Maria Grapini, supărată foc. Care este motivul

Maria Grapini

Maria Grapini n-a ajuns la gânduri mai bune în ceea ce privește alianța PC – PLR. Astfel, în semn de protest, europarlamentarul a demisionat din funcția de vicepreşedinte al formaţiunii la nivel naţional. Mai mult decât atât, conservatoarea și-a spus „oful”, pe Facebook, acolo unde toți simpatizanții o pot susține.

„Dacă ani de zile am criticat politicienii, din calitatea de cetățean, întreprinzător sau de lider al mai multor ONG-uri, mi s-a părut etic să întru în teren, să văd dacă eu pot să fac mai bine lucrurile pe care le criticăm. Sunt în politică din 2006 și am încercat să fac altfel politică, chiar dacă de multe ori mă simțeam ca și cum aș fi mers pe contrasens! Am spus acest lucru și când am fost ministru, o spun și în interiorul partidului. Nu există soluție miraculoasă pentru schimbarea în bine a unei societăți. Oamenii sunt cheia schimbării și în bine și în rău! Cei care pot, știu, sunt morali, dar stau departe de politică fac jocul celor care stau de 25 de ani în politică și se joacă cu resursele țării, cu oamenii și viețile lor”, a scris Grapini pe Facebook.

Conservatoarea mai spune că deși ar putea să se oprească din a aface politică, nu va face acest lucru. „aș putea să mă opresc! Să mă dedic familiei, să mă ocup de proiecte sociale, acțiuni caritabile. Poate că sunt persoane care s-ar bucură dacă aș renunță la activitatea politică pentru că sunt o persoană incomodă. Nu accept minciuna, «aranjamentele», lipsa de profesionalism, clienteleala, lingușirea și lipsa de moralitate. Nu am să mă opresc! Am un mandat de cinci ani în Parlamentul European și voi încerca să fac cât mai multe pentru România”.

 

 

1 Commentariu pe Maria Grapini, supărată foc. Care este motivul

  1. Nu stiu ce sa fac sa rid sau sa pling auzind profesionalitatea de care sustine ca e principiul sau. Eu asi zice sa se lase de politica, sa incaseze banii si dupa aia sa se ocupe de familie doamna asta mediocra. Politiciana de Facebook!!! Pfui!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*