Ultimele stiri

Marian Vasile a câștigat, în primă instanță, procesul contra CJ Timiș

marian vasile

Tribunalul Timiș i-a dat câștig de cauză fostului vicepreședinte al CJ Timiș, în 21 ianurie.

”Este o chestiune firească și normală, având în vedere că la eliberarea mea din funcția de vicepreședinte CJT s-au produs foarte multe nereguli, ilegalități abuzuri șamd. Iar eu când am acționat în instanță Consiliul Județean Timiș. le-am enumerat pe toate.”, a declarat în urma deciziei Marian Vasile.

 

Aeastă decizie va fi atacată de către Consiliul Județean, însă, fostul vicepreședinte se arată încrezător:

”Ca urmare mă așteptam la o astfel de decizie, mă aștept să fie o corectitudine și la nivelul superior, și anume la Curtea de Apel pentru că am înțeles deja că domnul Bojin și Consiliul Județean vor face recurs. Dar eu sunt optimist și la Curtea de Apel pentru că sunt prea multe argumente să nu mi se dea dreptate, iar eu cred că acum se observă celelelate aspecte care se întâmplă la nivelul justiției, în această perioadă, eu cred că s-a dat drumul lucrurile corecte.” , a mai declarat fostul vicepreședinte pentru Timișoara Online.

Marian Vasile a fost schimbat din funcție în iunie 2014 , într-un plen convocat de PSD, unde 20 de PSD, PC şi PP-DD au votat schimbarea. În locul său a fost votat Florian Zanfir, membru PPDD.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*