Ultimele stiri

Marian Vasile: Am multe semne de întrebare în ceea ce privește progresul tehnic și birocratic al proiectului intermodal de la Remetea

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile, a declarat pentru Timișoara online că atrage atenția asupra probabilității mari de pierdere a finanțării proiectului intermodal de la Remetea.

„După cunoștințele mele, luni a fost ultima zi de depunere a cererii de finanțare pentru acest proiect. În rest, toate zvonurile care s-au auzit sunt și rămân zvonuri pentru că nu s-a primit nicio hârtie oficială de la București prin care să fim înștiințați că s-a prelungit perioada de depunere a cererii de finanțare. Dacă o luăm factual, asta înseamnă că era necesar să se respecte până acum câțiva pași care nu s-au respectat”, a spus Marian Vasile.

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș a declarat pentru Timișoara online că în prima zi de după eliberarea sa din funcția de vicepreședinte trebuia să aibă loc o ședință de comisie tehnico-economică pentru aprobarea proiectului tehnic, ședință care nu s-a ținut: „Am mai multe semne de întrebare în ceea ce privește progresul tehnic și birocratic al acestui proiect. Dacă Bucureștiul, într-adevăr, la modul oficial a confirmat prelungirea termenelor, ar trebui să fim anunțați. Luni nu erau prelungite oficial aceste termene. Au fost doar discuții”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*