Ultimele stiri

Marian Vasile către Titu Bojin: „Aveţi majoritate absolută în CJT. Consider că trebuie să vă asumaţi tot ce se întâmplă până în 2016”

În cadrul ședinței de plen de ieri, de la CJT, Marian Vasile i-a propus lui Titu Bojin, președintele CJT, ca începând cu următorul plen toți consilierii să fie aranjați în funcție de partid, așa cum este în regulament. Ba mai mult, Marian Vasile susține că PSD-ul trebuie să-și asume tot ce se întâmplă până în 2016 pentru că are majoritate absolută în CJT.

„Am rămas doi lideri pentru că suntem o alianţă. Nu mai aruncaţi mărul discordiei pentru a face anumite efecte. Eu cred că ar trebui de la stânga spre dreapta să ne daţi cuvântul. Aveţi într-adevăr multe cuvinte active, dar sunt destul de goale. Obişnuiaţi să chemaţi liderii opoziţiei la negocieri. Nu am primit niciun telefon. Deocamdată avem doi lideri, nu s-a semnat fuziunea. Eu aş propune să nu se mai mimeze democraţii. Data viitoare, în cadrul plenului să fim aranjaţi pe locuri, pe partid, aşa cum este în regulament. PSD, de la 13 membri cu drept de vot a ajuns să aibă 19 de facto. Eu consider că puterea vine cu o mare responsabilitate. Aveţi majoritate absolută în cadrul Consiliului Judeţean Timiş, consider că trebuie să vă asumaţi tot ce se întâmplă până în 2016. În afară de proiectele patrimoniale vă va trece absolut tot, noi suntem, cum aţi spus şi dumneavoastră, de decor”, a spus Marian Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*