Ultimele stiri

Marian Vasile, fostul vicepreședinte al CJT: Nu voi renunța. Ilegalitățile trebuie să dispară din sistem

Marian Vasile

În urmă cu 6 zile, în plenul Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile a înaintat o adresă către consiliu prin care cerea să se pronunțe dacă se păstrează decizia prin care a fost demis din funcție și schimbat cu Florian Zanfir de la PP-DD.

Fostul vicepreședinte al CJT spune că până acum nu a primit niciun răspuns  pentru plângerea prealabilă pe care a făcut-o. Ba mai mult, nici de la Instituția Prefectului nu a obținut răspuns pentru sesizarea pe care a înaintat-o.

„Într-adevăr, ei mai sunt în termen, pot să-mi răspundă în 30 de zile, dar nu am primit niciun răspuns. Oricum, după expirarea termenului, pot acționa în Instanță. Și așa voi face. Șansele de reușită sunt foarte mari. Am șanse de peste 90% având în vedere că abaterile au fost foarte multe. Cei doi pași, plângerea prealabilă la Consiliul Județean și sesizarea la Instituția Prefectului sunt doar pași prealabili ceruți de domeniul contencios-administrativ. În cazul în care fac acești pași, am dreptul să merg în Instanță. Am parcurs procedural toți pașii. Următorul pas este Instanța după trecerea celor 30 de zile. Nu voi renunța. În primul rând, ilegalitățile trebuie să dispară din sistem”, a declarat pentru Timișoara online Marian Vasile.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*