Ultimele stiri

Marian Vasile: „Vă anunț că în următoarele luni ni se vor alătura alte personalități din Timiș și alte grupări care corespund profilului PNL”

Marian Vasile

În cadrul conferinței de presă de astăzi, de la sediul PNL Timiș, Marian Vasile, fostul vicepreședinte al CJ Timiș, a precizat că în câteva luni i se vor alătura partidului alte personalități din Timiș, dar și grupări care corespund profilului PNL.

„Cu siguranță, vă spun că acest demers este un demers de întărire a filialei Timiș, înainte de o serie de măsuri concrete care vor urma săptămâna viitoare pentru unificarea PNL cu PDL atât la nivel județean, cât și național. Țin să le spun noilor mei colegi că vom respecta toate înțelegerile care au fost discutate. Bineînțeles, ne gândim la o construcție pe termen lung pentru campaniile viitoare, dar mai ales pentru campaniile din 2016. Vă anunț că în următoarele luni ni se vor alătura alte personalități din Timiș și alte grupări care corespund profilului PNL”, a precizat Marian Vasile.

Nicolae Robu și ceilalți membri ai partidului PNL Timiș nu au vrut să spună despre ce personalități este vorba. „Vorbim de oameni care și-au exprimat dorința de a fi în PNL. Nu răspundem nici afirmativ, nici negativ”, a precizat primarul Timișoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*