Ultimele stiri

Marian Vasile: „Voi acționa în instanță, am toate șansele să câștig”

În urmă cu trei săptămâni, în plenul Consiliului Județean Timiș, Marian Vasile a înaintat o adresă către consiliu prin care cerea să se pronunțe dacă se păstrează decizia prin care a fost demis din funcție și schimbat cu Florian Zanfir de la PP-DD.

Fostul vicepreședinte al CJT spune că nu înțelege de ce până acum nu a primit niciun răspuns  pentru plângerea prealabilă pe care a făcut-o. Ba mai mult, nici de la Instituția Prefectului nu a obținut răspuns pentru sesizarea pe care a înaintat-o.

„Din păcate, nu am primit niciun răspuns și sunt surprins. N-am primit niciun răspuns oficial, nici de la Instituția Prefectului, nici de la Consiliul Județean Timiș. Auzisem la un moment dat că s-a trimis prin poștă un răspuns, dar n-am primit nimic. Având în vedere că a expirat termenul de 30 de zile, chiar zilele acestea mă voi întâlni cu avocatul meu să discutăm despre cum vom proceda. Voi acționa în instanță, am toate șansele să câștig”, a declarat pentru Timișoara Online Marian Vasile.

1 Commentariu pe Marian Vasile: „Voi acționa în instanță, am toate șansele să câștig”

  1. CU ATATIA OLTENI IN JUR CARE SPUN SA TACEM CA STAM IN TIMISOARA SI CA NOI NU AVEM DREPTURI. NU E DE MIRARE CA NU PRIMITI RASPUNS . AR TREBUI SA SE INTRODUCA IAR VIZA DE FLOTANT IN TIMISOARA SI IN PRIMUL RAND SA AIBE INTAIETATE LA LOCURILE DE NUNCA CEI CU DOMICILIUL STABIL IN TIMISOARA , CA NOI SUNTEM PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE IN ORASUL TIMISOARA. NU VREM DISCRIMINARE DAR SI NOI AVEM DREPTUL DE A LUCRA IN ORASUL IN CARE LOCUIM SI NE AVEM DOMICILIUL DE DREPT. FIECARE ARE DREPTUL LA A VEA UN LOC DE MUNCA , FIECARE ARE DREPTUL LA UN RASPUNS SI LA MULTE ALTE LUCRURI , DAR SA NI SE SPUNA SA TACEM CA NOI STAM IN TIMISOARA E STRIGATOR LA CER

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*