Ultimele stiri

Marilen Pirtea: UVT recrutează cei mai buni absolvenți de liceu

Universitatea de Vest din Timișoara dorește să recruteze cei mai buni elevi de liceu și anul acesta, oferindu-le o ofertă educațională care poate concura cu ofertele celor mai bune universități din țară și de peste graniță . În acest sens, a demarat o campanie amplă de promovare a ofertei sale educaționale în cele mai bune 80 de licee din jumătatea de vest a țării.

Vizați sunt mai mult de 9000 de elevi de clasa a XI-a și a XII-a din cele mai bune licee din județele Caraș-Severin, Arad, Alba, Hunedoara, Gorj, Mehedinți, Bihor, Maramureș, Satu Mare și Timiș.

Reprezentanții Universității vor purta discuții directe cu elevii în sălile festive ale liceelor sau chiar în sălile de clasă, pentru a-i sprijini în alegerea corectă a unei specializări sau facultăți.

“Suntem profund implicați în atragerea celor mai buni absolvenți de liceu. Numărul mare de elevi olimpici care au ales Universitatea și rezultatele foarte bune ale studenților noștri sunt doar două dintr-o multitudine de motive pentru care cei mai buni elevi să aleagă Universitatea de Vest din Timișoara. Am creat un context academic și o ofertă educațională care poate concura cu ofertele celor mai bune universități din țară și de peste graniță”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, Prof. univ. Dr. Marilen Pirtea.

Pe lângă promovarea directă în rândul liceenilor, Universitatea organizează și conferințe la care participă elevi olimpici, profesori și părinți, pe teme de interes pentru aceștia.

Această campanie este doar una dintre măsurile implementate prin care să se atragă cei mai buni elevi către cursurile Universității de Vest din Timișoara. Menționăm aici, printre altele,  acțiunile din cadrul programului Școala altfel, găzduirea de olimpiade naționale, Ziua porților deschise și școala de vară West Summer University.

Campania de promovare în licee se va încheia în prima parte a lunii mai.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*