Ultimele stiri

Mărioara Zăvoranu A MURIT, după trei luni de agonie

oana si marioara zavoranu

După trei luni de suferință, Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a încetat din viață. Potrivit Spynews, Mărioara Zăvoranu a murit în această dimineață. Aceasta a stat în spital încă de la începutul anului din cauza unei afecțiuni renale. De altfel, medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale în timpul căreia i-au scos un rinichi.

Mama Oanei Zăvoranu a intrat în comă aseară, iar până în această dimineaă a fost ținută în viață doar de aparate. Inima Mărioarei Zăvoranu a încetat să mai bată astăzi, în jurul orei 09.30, medicii au încercat timp de două ore să o resusciteze, dar în zadar.

Aseară, Oana Zăvoranu nu credea că mama ei a intrat în comă și a făcut o serie de declarații șocante. „Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din ’77. Cine este această individă, vreo somitată, vreo artistă, vreo pictoriţă? Că au murit oameni care au contat pentru această şară. Această individă are 3 calităţi: este hoaţa propriilor rude, este un om fără Dumnezeu şi este şi exterm de şireată, mincinoasă şi parşivă! Sunaţi-mă când a crăpat!”, a spus Oana Zăvoranu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*