Ultimele stiri

Marș anti-avort la care au participat sute de persoane, la Timișoara! FOTO

Câteva sute de persoane au mărșăluit, astăzi, pe străzile Timișoarei cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra avorturilor. Marșul pentru viață a fost organizat simultan în 39 de orașe din România de către Asociația “Darul Vieții”. Printre participanții la acțiunea din orașul de pe Bega s-au numărat preoți, măicuțe, copii sau bătrâni care, timp de două ore, s-au plimbat pe străzile orașului pe muzică de fanfară.

Nu au lipsit nici pancartele pe care erau scrise mesaje ca “1 man + 1 woman = marriage anatomically correct”, “Și tu și eu și voi ați fost o dată embrioni”, “Avortul nu este o soluție”, “Ia-mi mânuța, nu-mi lua viața” sau “Adevărații doctori nu ucid copilașii”. De asemenea, marșul organizat astăzi în orașul de pe Bega a fost și împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex, eutanasierii umane medicale sau reproducerii umane asistate.

Participanții au pornit în marș din Parcul “Carmen Sylva” din apropierea Pieței Bălcescu, iar punctual final l-a reprezentat Prefectura Timiș, nu înainte ca manifestanții să se oprească și în fața Catedralei, unde un preot a rostit mai multe rugăciuni.

Marșul  a fost presărat și cu discursuri politice din partea unui preot, chiar dacă campania pentru alegerile europarlamentare încă nu a început. Astfel, acesta le-a transmis celor prezenți să-l voteze pe Petre Costea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*