Ultimele stiri

Martinescu cere DEMISIA lui Bojin

Ședința de plen, de astăzi, de la Consiliul Județean Timiș, a început cu un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în Decembrie 1989.

La nici câteva minute de la începerea ședinței, aleşii PNL, avându-l ca reprezentant pe consilierul Marius Martinescu, a cerut ca lui Titu Bojin să i se retragă dreptul de a semna acte în numele județului Timiș.

Martinescu a făcut acest demers motivând problemele pe care le are Titu Bojin cu DNA.

Vă aducem aminte că în urmă cu câteva zile, Titu Bojin s-a trezit, dis de dimineață, la Remetea Mare, cu mascații. După audierile de la București, Bojin a fost plasat sub control juciar, în timp ce consilierul județean Marcel Mihoc a fost arestat preventiv.

Conform DNA, Bojin și Mohoc ar fi convins mai mulți funcționari publici şi primari să încheie contracte la prețuri supraevaluate cu firmele controlate de afaceristul George Didilă.,

„Vreau să vă informez că CJT nu a semnat niciun contract. Vă informez pe toţi, şi poate că e bine că aţi ridicat această problemă, CJT nu a semnat niciun contract şi nu are nicio implicaţie în ceea ce înseamnă semnături ale cuiva sau contracte care s-au derulat. Problema este foarte clară. Mai sunt doar patru zile în condiţiile în care nu există nicio interdicţie legală din punct de vedere al acestei semnături.(…) Nu am interdicţie să semnez acte. Scrisoarea nu este legală, nici urgentă, puteaţi să o discutaţi în comisii. Eu personal nu sunt de acord cu ea, dar nu am niciun fel de reţinere”, a spus Titu Bojin.

„Sper să aveţi suficientă înţelepciune şi să faceţi acest demers, să vă daţi demisia”, a replicat Marius Martinescu.

Marius Martinescu i-a mai spus lui Bojin că a reuşit performanţa de a aduce Consiliul Judeţean Timiş în toate Breaking News-urile televiziunilor centrale.

Solicitarea lui Martinescu a întrunit suficiente voturi din partea aleşilor judeţeni ca să fie pusă pe ordinea de zi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*