Ultimele stiri

Mărțișoare sub formă de prezervativ, parfumate sau cu pietre Swarovski, printre vedete târgului din centrul Timișoarei FOTO

Timișorenii care sunt în căutarea mărțișoarelor ideale pe care să le ofere femeilor dragi din viața lor au de unde alege. La târgul din centrul Timișoarei, zeci de expozanți comercializează mărțișoare într-o mulțime de forme sau culori, pentru toate buzunarele.

Printre cele mai ciudate mărțișoare se numără cele ale unei tinere din orașul de pe Bega care vinde prezervative sub formă de mărțișoare, pe care scrie câte un mesaj sugestiv. Acestea costă doar opt lei, iar comercianta spune că se vând destul de bine.

Nu lipsesc de pe tarabele vânzătorilor și mărțișoarele parfumate, care costă până în zece lei, mărțișoare parfumate, tricotate, din flori naturale sau chiar din hârtie. Unul dintre comercianți a creat și mărțișoare violet pe care scrie Poli T, ce se pot cumpăra cu 15 lei. Cele mai ieftine mărțișoare sunt 50 de bani, iar cele mai scumpe se ridică la suma de aproape 50 de lei, cele cu pietre semiprețioase sau cu pietre Swarovski.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*