Ultimele stiri

Mărturii cutremurătoare ale tatălui DJ-ului care s-a sinucis. Cum a fost descoperit cadavrul

Detalii cutremurătoare despre dj-ul care s-a sinucis în urmă cu două zile. Părinţii tânărului sunt în stare de şoc. Cu durere în suflet tatăl lui Claudiu Roman a mărturisit că acesta i-a transmis că nu mai are de ce să trăiască, însă nu se aşteptau să facă acest gest.

Tatăl lui Claudiu Roman a povestit că acesta suferea de depresie.

„El i-a zis odată soţiei că nu mai are rost să trăiască, mă rog, de când a început să îi cadă părul, a rămas şi fără serviciu. Mai dădea aşa semne de depresie, că mai discuta cu soţia, dar nu era aşa să te pună pe gânduri”, a declarat tatăl lui Claudiu Roman, la Antena Stars. Părinţi spun că DJ-ul şi-a pregătit sinuciderea.

„Eu că şi-a pregătit treaba foarte meticulos. Mi-a lăsat cardul lui pe care scrie pe el codul pin, ne-a lăsat pe un card „vezi că aici mai sunt bani de încasat”, a lăsat cheile de la maşină”, a povestit tatăl lui Claudiu Roman. Cu durere în glas, bărbatul a povestit şi cum l-au găsit pe Claudiu mort în baia apartamentului său.

„A sunat ea (nr. iubita lui Claudiu) pe la un 21.20 că Claudiu nu răspunde la telefon pe niciun număr şi dacă avem noi o cheie să ne ducem şi ne-am dus. Aveam o cheie de rezervă, că ne-a dat el. Ne-am uitat, cheile lui erau în dreapta cum intrai, în dormitor nimic, în sufragerie nimic şi când am băgat capul în baie am leşinat”, a spus omul îndurerat, scrie RTV.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*