Ultimele stiri

Masaj de felicitare pentru rugby-știi de la RCM! Ce le transmite primarul Nicolae Robu

RCM

După victoria din Cupa României disputată duminică la Cluj, rugby-știi de la RCM Timișoara au parte numai de felicitări. Un astfel de mesaj a venit și din partea primarului Nicolae Robu, care a ținut să-i felicite pe toți cei care au contribuit la câștigarea acestui titlu.

„Bravo baieti! Bravo jucatorilor, echipei tehnice, echipei manageriale, suporterilor, tuturor celor care, intr-un fel sau altul, au pus umarul la aceasta noua performanta a Timisoarei!”, a spus Robu

În plus, edilul a ținut să precizeze că succesul spre performanță vine din sursa finanțării mixte dintre Primărie, Consiliu Judențean și surse private. Mai mult decât atât, Robu i-a asigurat pe sportivi că atâta timp căt va fi primar, sportul timișorean va avea toată susținerea.

„Iata inca o dovada ca solutia de succes in sport este aceea a finantarii mixte, din bugetul Primariei -si, in completare, daca se vrea, din cel al CJT- si din surse private. Reiterez angajamentul ca atata vreme cat voi fi Primar, sportul timisorean va avea mereu sustinerea mea si a Primariei, dar repet si apelul catre oamenii si firmele cu bani sa vina alaturi de noi si la fotbal si la baschet si la handbal etc. Numai impreuna, dupa modelul rugby-ului, putem fi puternici, putem face performanta!”, a mai spus edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*