Ultimele stiri

Mascații au descins la traficanții de țigări din Timiș și Caraș-Severin.

În această dimineață au avut loc zeci de percheziții la traficanții de țigări din Timiș și Caraș-Severin. Mascații au descins 14 percheziții în  Timiș și 20 în Caraș- Severin. Perchezițiile în județul nostru au loc în Timișoara, Moravița, Gătaia, Jena, Lugoj și în apropiere de Traian Vula.

Astfel, oamenii legii suspectează o persoană, M.G., care, începând cu anul 2014, ar fi constituit un grup infracțional cu ajutorul căreia au făcut trafic cu peste 77.000 de pachete de țigări.

”Activitatea infractională a grupării a fost structurată pe trei mari paliere.  Astfel, liderul grupului a creat un segment responsabil cu aprovizionarea, un palier responsabil cu transportul şi depozitarea precum şi palierul de distribuţie stradală.”, transmite DIICOT.

”Din probele administrate în cauză, rezultă că  activitatea grupării se desfăşura dupa anumite reguli, în sensul că erau evitate contactele directe între membri  grupului, legătura fiind asigurată de către lider.Erau folosiţi termeni codaţi pentru a comunica trasee, locuri de depozitare sau de distribuire a mărfii, asigurarea transporturilor prin folosirea de antemergători şi staţii de emisie recepţie.”,  au adăugat aceștia.

La sediul Biroului Teritorial DIICOT din Caraş-Severin vor fi aduse 30 de persoane pentru audieri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*