Ultimele stiri

Mașină furată de un tânăr de 17 ani, abandonată în Utvin

politia

Un baiat de 17 ani este suspectat de polițiștii timișeni că ar fi furat, iar mai apoi avariat o mașină. Adolescentul care nici măcar nu poseda permis de conducere, a abandonat autovehiculul în Utvin, județul Timiș.

După ce au fost sesizați de păgubit despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe raza localităţii Timişoara, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au inceput investigațiile.

În urma informaţiilor obţinute,poliţiştii au găsit autoturismul abandonat şi avariat pe raza localităţii Utvin, iar în cursul zilei de ieri, s-a reuşit şi identificarea băiatului de 17 ani, bănuit de comiterea furtului.

Se pare că minorul ar fi sustras autoturismul care se afla parcat pe strada Aleea Martir Istvan Andrei, din Timişoara, pe care l-ar fi avariat şi abandonat pe raza localităţii Utvin.

Autoturismul a fost predat păgubitului, urmând a fi recuperat prejudiciul produs în urma avarierii acestuia.

Poliţiştii continuă cercetările, cu minorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*