Ultimele stiri

Mașini Google pe străzile Timișoarei, începând de săptămâna viitoare

masina google

Google anunță că va reîncepe preluarea de imagini Street View în România, pentru a împrospăta și îmbogăți imaginile de pe Google Maps. Începând cu săptămâna viitoare, mașinile Street View vor porni să actualizeze imaginile existente din mai multe orașe importante din țară, precum București, Cluj Napoca, Timișoara, Constanța sau Sibiu.

Street View pentru Google Maps a fost lansat în România la sfârșitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat introdus după deschiderea biroului Google din România în noiembrie 2010.

Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View din România a fost realizată în aprilie 2013, după un adevărat „maraton” al mașinilor Street View și triciclului Google (Google Trike). Acoperirea Street View în România a fost extinsă atunci cu sute de localități și peste 40.000 km, aproape toate țara fiind disponibilă în Street View. De asemenea, pe Google Maps au fost adăugate imagini panoramice pentru zeci de atracții turistice din România.

Street View este o funcționalitate foarte populară din Google Maps, fiind disponibilă în peste 55 de țări din toată lumea. Actualizarea imaginilor Street View este una dintre cele mai frecvente solicitări venite din partea utilizatorilor de Google Maps.

Street View permite utilizatorilor să exploreze și să viziteze virtual zone, orașe, drumuri prin imagini panoramice de la nivelul străzii. Funcționalitatea este disponibilă și în Google Earth și versiunea mobilă a Google Maps, scrie Hotnews.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*