Ultimele stiri

Maşinile şi motocicletele, INTERZIS în jurul stadionului din Timişoara. Cum va fi modernizată zona

zona stadion timisoara

Fără motoare turate la stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că maşinile şi motoarele nu vor mai avea voie să circule în jurul stadionului. Asta după ce un proiect de modernizare a zonei va fi dus la bun sfârşit. Mai mult, reprezentanţii municipalităţii îşi propun să regândească zona din apropierea stadionului prin amenajarea de piste de alergare şi piste pentru biciclişti.

 

„Vă aduc la cunoştinţă un proiect care cred că va bucura multă lume şi probabil că va nemulţumi un anumit segment, redus. Este o regândire a spaţiului din jurul Stadionului „Dan Păltinişanu”. Vom interzice traficul auto în jurul stadionului. Vom amenaja, circular, în jurul stadionului, pistă de alergare, pistă de dat cu rolele, cu trotineta, cu monociclul, cu skateboard-ul, fiecare cu ce doreşte, pistă de biciclete, avem şase metri lăţime în aceste scopuri, şi, în plus, va fi şi un trotuar pentru plimbare, pentru mers normal. Totul va fi din bitum în această etapă, pentru că altfel ar trebui să facem un proiect de investiţii ca să facem cu tartan… În perspectivă, vom avea un proiect de investiţii, oricum tartanul necesită un suport. Acum facem suportul, ceea ce ne permite ca pe viitor, probabil la anul, să punem tartan. Vor fi marcaje, culori diferite, încă nu e gata proiectul”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Şi parcarea actuală va fi regândită. Potrivit edilului şef, lucrările vor începe chiar în această vară, fiind cuprinse pe programul de reparaţii şi întreţinere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*